Historien om Orphic Style

Virksomheden er startet i 2021 af Laura Holte Nielsen, som brænder for at have en god hårdag hver eneste dag

"Da jeg var 8 år gammel havde jeg min far til at sætte håret på mig, og det blev aldrig som jeg ønskede det. Det perfektionistiske omkring mit hår har derfor altid været der, og jeg kunne i flere timer sidde foran spejlet og være så frustreret, at jeg sad med tårer rendende ned af kinderne af desperation for at håret skulle sidde 100% perfekt"

 

"Mit hår er mit store fokusområde, og også det der gør forskellen for min stil. Der er ikke noget bedre end nyvasket hår, som sidder lige som man godt kunne tænke sig det"

 

Problemet ved et stort hår er bare, at der ikke fandtes alverdens muligheder for forskellige opsætninger, og de muligheder der var, var typisk dårlig kvalitet. 


"Orphic Style har derfor været min mulighed for at give andre nemme opsætninger til hverdagen, så ingen skal være frustrerede over hvilken hårtype man har"


Derudover brænder jeg for arvestykker, som har en dyb historie og kan bevares i mange år frem. Derfor skaber vi varer, med visionen om at det skal kunne arves i generationer. 

Med de perfekte accessories til håret og den bedste kvalitet giver det os muligheden for at skabe den mest essentielle detalje til hverdagen, til festerne og de store begivenheder i livet. 

For at vi skal videregive alle de gode oplevelser vi har i denne generation, så gør vi alt hvad vi kan for at passe på vores planet. Det gør at vi kan forsøge at hjælpe til en opbremsning på nogle af de store klimaudfordringer. Vores materialer er derfor nøje udvalgt, samtidig med vi går ind for sæson neutrale farver, der gør man ikke skal overproducere og skade vores elskede planet.

 

Lad os sammen skabe det perfekte accessorie univers, så vi kan vidergive minder til de næste generationer.
<3 - Laura