Praktikant søges

Er du passioneret indenfor forretningsudvikling og startups? Synes du det er interessant at udvikle strategier? Elsker du sociale medier? Er du kreativ og ønsker at være med i processen om design af nye varer? Og ikke mindst selvfølgelig elsker hår accessories? - Så er en praktik hos Orphic Style det helt rette for dig!

Vi søger en dygtig og selvstændig studerende, som har lyst til at blive en integreret del af mit team hos Orphic Style. Du vil få mulighed for at udvikle dine forretningskompetencer gennem en spændende praktikperiode.

 

Hvem er du?

  • Du er ved at uddanne dig inden for markedsføring, mediegrafik, e-commerce, kommunikation, forretningsudvikling eller lignende. 
  • Du har en naturlig interesse for udvikling og startups
  • Du har gerne erfaring med sociale- og digitale medier.
  • Du nyder at bruge tid på at tænke på kreative løsninger.
  • Du ønsker at iværksætte dine strategier.
  • Du deler vores passion for hår accessories 

   

  Arbejdsopgaver

  • Udvikling af strategier især indenfor Sociale medier
  • Udvikling af sortiment
  • Finde kreative løsninger til sociale og digitale medier
  • Iværksætte strategierne, som du har udviklet
  • Forbedre formidlingen af vores inspirationsvideoer

   

  Hvad kan vi tilbyde dig?

  Vi kan tilbyde dig en spændende hverdag i et lille team, hvor ikke to dage er ens. Du kommer til at være med til at bygge vores online eventyr og får muligheden for at prøve kræfter med forskellige udfordrende og interessante arbejdsopgaver, som du selv er med til at definere. Du får muligheden for at udvide din erfaring især indenfor Instagram, Canva, Klaviyo, Pinterest, Shopify, Tiktok m.m.

  Vi vil gøre alt for at lære dig alt, vi ved og lover, at du ender med et propfyldt CV og et større kendskab til processerne bag en startup. Vi vil gøre vores bedste for at skræddersy et personligt praktikforløb ud fra ovenstående, så du kan få mest muligt ud af samarbejdet i forhold til dine kompetencer og interesser.

  Det er ikke et krav, at du har erfaring med de nævnte arbejdsopgaver, vigtigst er bare, at du tør fejle – netop fejlene lærer vi alle sammen noget af.
  Du skal heller ikke være bange for at stille spørgsmål, for vi er ikke bange for at besvare dem. Vi vil derimod nyde at se, at du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer, hvad end det drejer sig om at komme med løsningsforslag til komplekse opgaver eller udførsel af strategierne. Det er vigtigt for os, at det bliver afvekslende og fedt at være en del af mit team, og vi vil gøre vores for, at du kommer til at elske dit arbejde lige så meget, som vi elsker vores.

  Lyder det interessant, så send os en ansøgning på kontakt@orphicstyle.dk – jeg glæder mig til at høre fra dig <3