Hårpleje til tørt hår

Smukt glansfuldt hår, som har en Lisa hårklemme i L i

Døjer du også med ekstremt tørt hår og ikke ved hvordan man får det sundt igen? Vi kender alle sammen, de perioder hvor ens hår er/har været tørt og ikke ved hvordan man skal få det sundt igen hurtigt. Det behøver ikke være det store man gør. Det kan bare være de små ting i hverdagen, der kan hjælpe på at gøre ens hår sundt igen.

 

Hvis du døjer med tørt hår af den ene eller den anden grund, kan du komme langt med en god shampoo og balsam. Der er specifikt lavet til tørt hår og med ekstra fugt. Det hjælper ikke noget man bruger hårprodukter, der ikke er god til din hårtype. Derudover vil det også gavne dit hår at du bruger hårkur 1-2 gange om ugen, for at give dit hår ekstra fugt.

 

Jeg vil helt klart anbefale at gå ud og investere i en god hårolie. Olie til ens hår er virkelig det der hjælper håret bedst. Man skal dog huske det skal ikke i hovedbunden, men hvis i den nederste del af håret, selvom du har fået dit hår sundt og rask, skal man stadig benytte sig af hårolie. Jeg vil råde dig til at bruge olien efter bad, når dit hår er fugtigt.

 

Derudover når/hvis du benytter dig af varme produkter fx krøllejern, glattejern eller føntørrer, så vil jeg råde dig til at bruge varmebeskyttende hårprodukter for at skåne dit hår, da varme ødelægger dit hår.